Blog

A YOGASTRO ÉTTEREM

2016.11.27

Éttermünket 2015 decemberében nyitottuk az Atma centerben, a régi Atma étterem helyébe lépve. Könnyű helyzetben voltunk, mert kialakult vendégkört örököltünk, de talán pont ez tette ugyanolyan nehézzé is.
Nem volt könnyű kitalálnunk, hogyan változtassuk meg éttermünk pozícióját a meglévő vendégkör kialakítása mellett, így apránként kezdtünk hozzá.

Ahogy haladtunk előre az időben és ismertük meg egyre jobban a helyet és a vendégeket, igazodva az igényekhez és a lehetőségekhez próbáltuk jobbá tenni egy picit:)
Az étterem adottságai eléggé beszűkítették a lehetőségeket, mint pl a főzőkonyha hiánya, ami nagyban befolyásolta(ja), hogy helyben milyen ételeket tudunk a kínálat részévé tenni.

Először is a olyan kiegészítőtermékeket dobtunk be, mint a kávé vagy a különleges indiai Pukka teacsalád, bővítettük az édességes hűtőinket, elkezdtünk ebédre pár szelet vegán pizzát és napi egy főzeléket belecsempészni a kínálatba.

Eleinte megpróbáltunk nem csak ebédeltetni, reggeliztetni és vacsoráztatni is.
A vacsora maradt, mostanság, ha lefogy a pult délután , amennyiben szükséges többször is rátöltünk, így mindenkit arra biztatunk, hogy jöjjön bátran este 20:00 óráig hozzánk.
A reggeli sajnos nem volt sikertörténet így gyorsan be is fejeztük.

Szombati nyitva tartásunk viszont siker volt, így a nyári hónapoktól eltekintve találkozunk szombatonként is!

Jelenleg otthonról is megrendelhetitek ételeinket, ugyanis a nagyobb szolgáltatásközvetítő oldalakra(Pizza.hu, Netpincér.hu) felkerültünk és pár sztenderd ételt elkezdtünk szállítani is. Az online rendelőknek egy nagyon jó hírrel szolgálok, ugyanis már online is rendelhetik nyers tortáinkat és édességeinket!

A napi menük helyett elkezdtünk heti menüket írni, majd áttértünk havi rendszerre. Így mindenki jó előre megtervezheti mikor tér be hozzánk.

Legújabb szolgáltatásunk pedig a MENÜ ELŐRENDELÉS, ami lehetővé teszi számotokra, hogy igazán olcsón nagyon finomakat rendelhessetek tőlünk!:)
http://yogastro.hu/

Hamarosan újra jelentkezünk egy írással:)yogastro2


2016.11.19
Rólunk írt a veganlettem.hu.13260053_1017166985026823_1688565006143913323_n
Ide kattintva olvashatja.